Båda fötter på jorden, huvudet bland molnen

Åh gud vad jag är trött. Ska skriva klart detta, sen sova många långa timmar innan klockan ringer 07:30. Har haft en bra dag bortsett från mitt enorma blodsocker-fall (eller vad det nu var, som jag får ibland) som inträffade på jobbet. Tryckte i mig choklad, drack massor med vatten och tog sen en macka, så funkade min kropp igen. Skitjobbigt när det händer verkligen, men börjat vänja mig.

Imorgon ska jag faktiskt till stan på förmiddagen och träffa en ny bekantskap (haha vilket hemskt uttryck) som jag träffade ute förra veckan. Ska bli kul att ses, älskar att träffa nya människor. Ska fika på Brogyllen! Bästa cafét i stan tycker jag. 

Ska bli härligt att dra på mig lite vettiga kläder och borsta håret, denna veckan har jag in princip haft antingen stallkläder eller sjukhuskläder på mig så ska bli skönt att byta miljö lite. Missförstå mig inte, har varit underbart att vara så mycket i stallet och jag gillar mitt jobb. Men jag har ett starkt behov av kontraster och det är mitt liv oftast fullt av! Så blir bra att bryta av lite imorgon. Vi hörs då helt enkelt, sov gott!




Saga tycker inte semester är så kul... Hon vill bli borstad, myst med och riden på varje dag. De första sakerna har hon i alla fått göra och i helgen ska hon börja ridas igen efter en mikro-vila.
RSS 2.0