Kentfest

Ibland undrar jag hur ni läsare reagerat om jag någon dag bara skrev rakt ut vad jag tänkte, kände och ville. Nu är redan den här bloggen personlig och jag är öppen med mycket, men skriver såklart inte ens i närheten av allt jag faktiskt känner. Ibland hade det varit skönt och erkänna allt, bara släppa alla spärrar. Men när jag tänker på det en enda extra gång, så inser jag såklart att det är och förblir omöjligt.

Så, om jag ska återvända lite till något mer normalt, så ska jag snart sova. Imorgon är det äntligen dags att se Kent igen, har velat se dem sen senaste gången som var 2012. Det är många, många månader av väntan. Känns som det var nyss jag och Karro köade till biljetterna... Men imorgon är det dags att se dem, jag är också taggad på Tove Lo och Nonono. Sistnämnda började jag lyssna på igår typ och är helt fast. Och Tove Lo har gått många varv i spellistan kan jag säga.

Denna kvällen har också varit go, ätit pizza och kollat film efter att jag och Betty var ute förut. Hon red Saga och jag gick med Thilly, duktiga! 

Är helt slut i huvudet. Så ska sova nu. Vi hörs imorgon!


Ett par favoriter <3
RSS 2.0