Ett steg i taget för då är allt okej

Kan vi bara ta en minut och prata om att det häftigaste under hela Horse Show idag var när H&M presenterade sina nya ryttare de ska sponsra? Det hissades alltså ner två UBERSNYGGA killar från taket? Va? Ridkillar alltså, damn. En sådan man kanske skulle satsat på ;) Gärna en som tävlar Scandinavium, när en ändå håller på liksom. Haha.
 
Okej, tillbaka till allvaret... Nej men det har varit riktigt kul att vara på Scandinavium i två dagar. Imorgon ska jag jobba på mässan i den bästa montern: Z-täcket. Jobbar 14-19. Förra året hade jag sådan sjuk träningsvärk efter det passet, just eftersom man packar ihop montern. Var dock hur kul som helst hela grejen, så ska bli roligt att stå där igen. Tycker så mycket om "familjen Z" med så extra kul då.
 
Nu har jag pluggat klart för ikväll så ska strukturera upp lite i kaoset i mitt rum innan jag somnar. Göra en plan inför imorgon... Just nu jobbar jag en dag i taget, planerar någon dag fram men försöker tänka ett. steg. i. taget. Inte stressa, inte tänka för mycket, inte analysera livet ur mig själv. Bara andas. För då går det bra. Nu går det bra.
 
Mitt enda inköp idag, glitter till min donut.
RSS 2.0