Stöckhöölm

Helt sjukt vad jag älskar denna staden under den korta tid jag varit här. Vatten överallt, fina byggnader och roliga affärer i varje hörn. Högt tempo och folk överallt men än har jag inte sett den stressen jag trodde skulle finnas här. Märker väl det imorgon.
Kom hit vid halv tio-tiden och sen dess har vi gått omkring i Gamla stan och runt Södermalm. Hittade världens coolaste vintagebutik, Emmaus. Kom hem därifrån med en grym jeansjacka och två tröjor , blev verkligen kär i massa saker och hela konceptet. Var inte alls så som second hand kan vara, sunkigt och tråkigt utan det var riktigt fina grejer. Var ungefär 10 hipsters därinne och jag ville dö lite eftersom alla var så snygga. Faktiskt sant, ALLA i Stockholm är snygga!
Haha. I alla fall provade jag även en jättefin vit klänning i en annan affär som jag verkligen vill ha men den är för dyr. Ska fundera lite mer men tror inte att jag köper den.
Haft en SUPER dag verkligen, kär i Stockholm. Nu har dock de timmarnas sömn jag sov inatt tagit ut sig rätt rejält så jag är sjukt trött. Ska ägna resten av kvällen åt att sitta i en soffa och läsa Beautiful Creatures. Ingen aning om den är bra, lär märka det.
Hoppas ni haft en lika grym dag som jag har, kram på er <3

RSS 2.0