New forestmästerkapen

Wooopwooop!
Nu är det snart dags igen. New forestmästerskapen, årets ROLIGASTE meeting!
Tävlingen går i Vetlanda, småland, och är bara öppen för oss med New forestponnyer. I tre dagar möts massa olika ryttare och ponnyer i olika ålder i både hopp, dressyr, körning, utställning och engelska ridklasser. Det finns verkligen något för ALLA; oavsett om man har en gammal eller ung häst, oavsett om man är erfaren eller inte.
Dressyren och hoppningen går från LC-LA och på fredagen finns det en hoppclear round från 70 cm och uppåt.
 
Jag var där förra året med två ponnyer (Thilly o Lady) och det var verkligen den sommarens höjdpunkt. Det blev mellan två och sex klasser varje dag, väääldigt intensivt men sjukt roligt. Då red jag LC-LB dressyr, hoppade clear rounden på fredagen, visade båda hästarna på lördagen och hoppade LC-LB på Lady på söndagen. Placeringarna uteblev men båda hästarna blev guldbelönade med 41 poäng och vi åkte hem med MASSA erfarenhet och roliga minnen.
 
I år ska jag dit med Thilly. Mina föräldrar, syster och hennes barn följer med och dessutom kommer nog några kompisar och tittar. Min plan i år är att debutera LA och göra det med godkänt resultat. Sen hoppas jag på någon placering eller i alla fall komma i det övre skiktet på LBn. (Dressyr alltså). Jag ska visa henne så självklart vill jag att hon ska behålla sina 41 poäng! Och så ska vi komma runt vår 70 runda.
 
Det här är schemat:
 
Torsdagkväll: Kommer ner med hästen. Invigning!
Fredag: LB:1 dressyr och 70 cm CR
Lördag: LB:1 och debutera LA:1! Visning på eftermiddagen.
Söndag: Hoppklasser som vi inte ska rida. Stannar och tittar en stund, sen åker vi till Kungälv igen.
 
Kika in på http://www.newforest.g.se/ för mer info. Här kommer bilder från förra året! :)
 
Blir bara bilder på Thilly eftersom jag inte har Lady längre.
SÖRBYS THILLY, VETLANDAS SNYGGASTE PONNY.
Och i år ska vi bli Best In Show också!
 
Wish me luck ;)
 
RSS 2.0