Men det får gå ändå

Det här har varit en riktigt sådan där dag när man går runt med en klump i magen. Världen är elak och verkligheten är hård. Idag blev det väldigt mycket verklighet och mycket nytt. Min bild av folk ändras dagligen... Och jag slutar aldrig förvånas.

Om man bortser från det har det varit en bra dag. Tessan gick väldigt bra, red bomövningar och tränade på att räkna galoppsprång och ha rätt rytm och takt. Körde 21metersövningen, alla som har ridit för Caroline eller Carro vet vilken jag menar. ;)
Fick hem den nya hästen, en fux efter Hermes. Saga kallas hon och verkar väldigt lugn och försiktig. Blir en spännande månad!
På eftermiddagen blev det lite grillning och middag med familjen, sedan följde jag med min vän fotografen ut och ställde upp på porträttbilder. Fotografen heter Peter Stridsberg och ni kan kolla hans blogg www.peeterphoto.com eller gilla hans sida på fb @peeterphotography. Riktigt kul var det! Hans kamera är fantastisk och Peter är verkligen duktig på det han gör. Är imponerad!
Nu ska jag försöka sova lite. Ha det bra vänner och ta hand om varandra. Älskar ni någon, låt den veta. Bryr du dig om någon, visa det. Tycker du något är bra, säg det. Vi är så himla rädda för att berömma varandra och säga vad vi känner. Mer kärlek och mer uppriktighet hade gjort världen till en bättre plats.

RSS 2.0